DDKC har nu fået en helt ny hjemmeside, som vi håber og tror, bliver en fordel for alle medlem- erne, og dem der bare vil se hvad DDKC kan tilbyde jer.

DDKC er startet på grundlag af, at der er mange af mine tidligere medlemmer der har spurgt, om jeg da ikke gerne ville starte en ny hundeforening op.

Vi er så gået ind i et samarbejde efter at der har været stiftende møde med alle parter.  August 2006 var der stiftende generalforsamling, hvor love og udstillings-regler m.v. er blevet godkendt fra både dansk og tysk side. 

På den stiftende generalforsamling blev der samtidig foreslået en åbningsudstilling den 15. oktober 2006 i Den tyske Sportshal i Tinglev.

Da det er en "Dansk Deutsche Kennel Club", er der ligeledes udstillinger i Tyskland vi kan besøge .

DDKC vil udsende nyhedsbreve til vores medlemmer løbende året igennem og evt. via e-mail og som I har bemærket, har vi fået helt ny hjemmeside:  www.ddkc.eu 

Nyhedsbrevet vil selvfølgelig også være at finde på vores hjemmeside. Alle relevante oplysninger om klubben vil være at finde på vores hjemmeside, og søger du andre oplysninger er du selvfølgelig altid velkommen til at tage kontakt til et af vore bestyrel- sesmedlemmer.

Efter du har læst denne profil håber vi ikke, at bestyrelsen er gået helt forgæves i deres bestræbelser på et lille opråb og dannel- sen af denne nye hundeklub.

Derfor kom og støt DDKC på vores udstillinger. Du vil sikkert møde medlemmer af vores klub som du kender og før har været på udstilling sammen med.

Har du lyst til at blive medlem af DDKC, er du velkommen til at kontakte bestyrelsen eller melde dig ind via vores hjemmeside.

Alle er velkomne i DDKC, så har du bekendte som du mener kunne have gavn og fornøjelse af DDKC, eller bare har lyst til at ud- stille, så fortæl dem om os.

Vi skal da selvfølgelig også lige nævne, at vi tager imod alle der har stambøger (dog undtagen stambøger fra CKC). Certifikater fra andre foreninger vil også blive godkendt. Det behøves jo ikke at være hundene der er noget i vejen med .

Med venlig hilsen Fmd
. Jette Wolthers